ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή στη θάλασσα - Δείτε όλες τις διαθέσιμες παραλίες με ναυαγοσώστες και το ωράριο εργασίας τους

Προσοχή στη θάλασσα - Δείτε όλες τις διαθέσιμες παραλίες με ναυαγοσώστες και το ωράριο εργασίας τους

Το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου Ασφάλειας Παραλιών «ΣΑΛΑΜΙΣ» από τις κατά τόπους Επαρχιακές Διοικήσεις, ανακοίνωσε τις παραλίες της ελεύθερης Κύπρου στις οποίες προσφέρεται ναυαγοσωστική κάλυψη, με στόχο την ασφάλεια των λουομένων.

Το Υπουργείο Εσωτερικών προσθέτει ότι το ωράριο στελέχωσης των παραλιών με ναυαγοσώστες κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2023 βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, στο www.moi.gov.cy/moi/moiup/moi.nsf/All/60BE23CC1773A069C22589F800256728?OpenDocument.

Το Υπουργείο προτρέπει, τους λουόμενους όπως ενημερώνονται τακτικά για το πρόγραμμα στελέχωσης παραλιών, καθώς και για τις τυχόν διαφοροποιήσεις του.

Υπενθυμίζει περαιτέρω το κοινό να ακολουθεί τις βασικές οδηγίες/ υποδείξεις των ναυαγοσωστών και συγκεκριμένα όπως παραμένει εντός των περιοχών λουομένων, όπως αυτές καθορίζονται από τις κόκκινες σημαδούρες κατά μήκος της παραλίας, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη συνεχή και στενή επίβλεψη των παιδιών, αποφεύγει την κολύμβηση κάτω από την επίδραση αλκοόλ, φαρμάκων ή ουσιών που επηρεάζουν την αντίδραση σε κινδύνους ή επικίνδυνες καταστάσεις, έχει επίγνωση των κολυμβητικών του δυνατοτήτων, ενημερώνεται για τις καιρικές συνθήκες και τυχόν ρεύματα στην περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τους «Κανόνες Ασφάλειας Λουομένων», συστήνει την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής https://cypruslifesaving.org/navagosostiki/.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο τηςΕπέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Επέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04) στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top