Λετυμπιώτης: Πώς απαντάει για την φωτογραφία με ΠτΔ από τα εγκαίνια - «Τα γεγονότα και ο χρόνος έχουν τη δική τους αδιαμφισβήτητη γλώσσα»
Με τρία σημεία απαντάει στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
1.Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Παραλιμνίου
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι τις περιόδους 2/8/2023 - 4/08/2023 και 28/8/2023 – 1/9/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης σε τμήμα του οδοστρώματος της Λεωφόρου Ελλάδος, από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Παραλιμνίου μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λευκωσίας (Φώτα Ζαπάτα).
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου Ελλάδος θα κλείσουν και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται σε παρόδιους δρόμους κυκλοφορίας με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.
2.Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότιτο Σάββατο 5/8/2023, μεταξύ των ωρών 05.00 – 09.00,θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης κτυπημένων στηθαίων στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) και στις δύο κατευθύνσεις.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.
Έρχεται απευθείας αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολης-Λάρνακας εντός του 2024
Έκλεισε στόματα ο Μητσοτάκης, μίλησε για Ερντογάν, Χριστοδουλίδη και…ζιζάνια
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις