Διάσωση 13 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους στη Σάμο

Διάσωση 13 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους στη Σάμο

Πρωινές ώρες σήμερα, Ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, εντόπισε και ακινητοποίησε πνευστή λέμβο στη θαλάσσια περιοχή Πράσου βορειοανατολικά ν. Σάμου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΝΑΝΠ.

Στην εν λόγω λέμβο επέβαιναν 14 αλλοδαποί (1 άντρας, 6 γυναίκες, 4 αγόρια και 3 κορίτσια), οι οποίοι περισυλλέγησαν από το πλήρωμα του σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον λιμένα Μαλαγαρίου Σάμου.

Από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ένας 22χρονος αλλοδαπός από τους ανωτέρω για παράβαση του άρθρου 30 Ν. 4251/2014 (Διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών στον ελλαδικό χώρο) και του άρθρου 83 Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος στον ελλαδικό χώρο). Η λέμβος καταστράφηκε.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΚΕ: «Πρωτοβουλία Ιορδανίας-ΚΔ για δημιουργία περιφερειακού κέντρου δασοπυρόσβεσης στην Κύπρο»

Σημαντική άνοδος τιμών κατοικιών στην Κύπρο λόγω ζήτησης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE