Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως ο ΠτΔ

Συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Αρχιεπίσκοπο Κυριακουπόλεως κ.κ. Χριστόφορο, στην Ελληνορθόδοξη Επισκοπή, στο Αμμάν.

Κατά τη συνάντηση, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν οι Υπουργοί Εξωτερικών και Ενέργειας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Αμμάν και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ολοκληρώνει τις επαφές του στην Ιορδανία, με το δείπνο που παραθέτει προς τιμή του ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας κ. Αϊμάν Σαφάντι.

Αύριο το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα μεταβούν από την Ιορδανία στη Ραμάλα, όπου ο Πρόεδρος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη κατά την οποία θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης κ. Μαχμούντ Αμπάς.

ΚΕ: «Πρωτοβουλία Ιορδανίας-ΚΔ για δημιουργία περιφερειακού κέντρου δασοπυρόσβεσης στην Κύπρο»

Σημαντική άνοδος τιμών κατοικιών στην Κύπρο λόγω ζήτησης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE