Υπερψήφισε τον κρατικό προϋπολογισμό η Ολομέλεια της Βουλής – Πώς τοποθετήθηκαν κόμματα και βουλευτές
Με 37 ψήφους υπέρ και 19 εναντίον εγκρίθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2026.

Κατά τη συνάντηση, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν οι Υπουργοί Εξωτερικών και Ενέργειας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Αμμάν και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ολοκληρώνει τις επαφές του στην Ιορδανία, με το δείπνο που παραθέτει προς τιμή του ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας κ. Αϊμάν Σαφάντι.
Αύριο το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα μεταβούν από την Ιορδανία στη Ραμάλα, όπου ο Πρόεδρος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη κατά την οποία θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης κ. Μαχμούντ Αμπάς.
ΚΕ: «Πρωτοβουλία Ιορδανίας-ΚΔ για δημιουργία περιφερειακού κέντρου δασοπυρόσβεσης στην Κύπρο»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




