Φωτιά στον Άγιο Μάμα: Αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου των Βάσεων - Έπεσε ο κάδος του

Φωτιά στον Άγιο Μάμα: Αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου των Βάσεων - Έπεσε ο κάδος του

Αναγκαστική προσγείωση χρειάστηκε να κάνει το πυροσβεστικό ελικόπτερο των Βρετανικών Βάσεων που επιχειρεί για κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Αυγούστου, 2023 και ώρα 15:15 σε περιοχή της κοινότητας Αγίου Μάμαντος της επαρχίας Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ελέγχου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έπεσε ο κάδος του ελικοπτέρου και γι' αυτό το λόγο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο γήπεδο του Λιμνάτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE