«Κλείδωσε» η ημερομηνία για την τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

 «Κλείδωσε» η ημερομηνία για την τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου θα μεταβεί στην Κύπρο στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου για να συμμετάσχει στην τριμερή συνάντηση ηγετών Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα το Πρωθυπουργικό Γραφείο στην Ιερουσαλήμ.

Η τριμερής συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ είχε προγραμματισθεί για τον περασμένο μήνα.

Ωστόσο, επειδή ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε επέμβαση βηματοδότη, το πρόγραμμα των μετακινήσεών του για τον Ιούλιο ματαιώθηκε και η τριμερής που είχε προγραμματισθεί στη Λευκωσία αναβλήθηκε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE