Έκαναν «ντου» στην οικία του και εντόπισαν ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 21χρονο

Έκαναν «ντου» στην οικία του και εντόπισαν ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 21χρονο

Στη σύλληψη 21χρονου κάτοικου Λεμεσού, προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό στο διαμέρισμά του, ποσοτήτων ναρκωτικών.

Η έρευνα στο διαμέρισμα του 21χρονου, διενεργήθηκε γύρω στις 6μ.μ. χθες, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην παρουσία του ιδίου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οχτώ νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 220 γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους 45 γραμμαρίων, ποσότητα ρητίνης κάνναβης μεικτού βάρους 43 γραμμαρίων, 20 τεμάχια χαρτιού, που πιστεύεται ότι είναι LSD, μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €660.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE