Πυροβολισμοί στη Λευκωσία: Βρίσκονταν εντός του γκαράζ οι ιδιοκτήτες – Εντατικές έρευνες για εντοπισμό των δραστών  

Πυροβολισμοί στη Λευκωσία: Βρίσκονταν εντός του γκαράζ οι ιδιοκτήτες – Εντατικές έρευνες για εντοπισμό των δραστών   

Εντός του γκαράζ αυτοκινήτων βρίσκονταν οι ιδιοκτήτες κατά τη ρίψη πυροβολισμών που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Μέλη της δύναμης ψάχνουν τους δράστες για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα που άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά του γκαράζ αυτοκινήτων, εντός του υποστατικού βρίσκονταν οι ιδιοκτήτες, χωρίς να προκύψει οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Υπενθυμίζεται ότι η ρίψη πυροβολισμών σημειώθηκε στις 4.20 τα ξημερώματα σε γκαράζ αυτοκινήτων στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ζημιές σε δυο οχήματα που ανήκουν σε πελάτες και ήταν εκεί για επιδιόρθωση. Το ένα όχημα ήταν έξω από τον περιφραγμένο χώρο του γκαράζ και το άλλο εντός.

Οι εξετάζεις συνεχίζονται για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE