Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στη Λευκωσία

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στη Λευκωσία

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 15:25 η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τρίτη και ώρα 15:00 σε περιοχή της κοινότητας Πέρα Ορεινής της Επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:25 αφού έκαψε ένα δεκάριο με ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και μερικά ελαιόδεντρα.

Σημειώνεται ότι για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 7 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Αναφέρεται ότι τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE