LIKE ONLINE

Αυστραλία: Την απέλυσαν επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν πληκτρολογούσε αρκετά στην τηλεργασία

Αυστραλία: Την απέλυσαν επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν πληκτρολογούσε αρκετά στην τηλεργασία

Από τη μια στιγμή στην άλλη έμεινε χωρίς δουλειά μια γυναίκα στην Αυστραλία, όταν τα αφεντικά της διαπίστωσαν ότι δεν εργαζόταν όσο θα έπρεπε στο σπίτι της.

Η Suzie Cheikho βρισκόταν σε τηλεργασία όταν οι εργοδότες της είδαν πεσμένη την απόδοσή της στο λογισμικό παρακολούθησης που χρησιμοποιούν για να τσεκάρουν τους υπαλλήλους που δουλεύουν από το σπίτι.

Το συγκεκριμένο λογισμικό έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ακόμα και πόσα χτυπήματα στο πληκτρολόγιο κάνει ο εργαζόμενος κατά την διάρκεια της βάρδιάς του.

Όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε κάνει τον επαρκή αριθμό την απέλυσαν, παρά το γεγονός ότι εργαζόταν 18 χρόνια στη συγκεκριμένη εταιρεία. Η Cheikho σοκαρίστηκε από αυτή την εξέλιξη παρότι παραδέχθηκε ότι η απόδοσή της είχε πέσει.

«Μπορεί καμιά φορά να πηγαίνει για ψώνια στα μαγαζιά εν ώρα εργασίας, αλλά δεν το κάνω όλη την ημέρα. Πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να σκεφτώ μερικά πράγματα», παραδέχθηκε.

«Έχω περάσει πολλά προσωπικά ζητήματα που έχουν επηρεάσει την ψυχική μου υγεία και αυτό δυστυχώς επηρέασε την απόδοσή μου στη δουλειά», συμπλήρωσε η οποία ισχυρίστηκε ότι ο εργοδότης της είχε προμελετημένο σχέδιο να την απομακρύνει λόγω των προβλημάτων με την ψυχική της υγεία.

Σύμφωνα με την έκθεση του εργοδότη, η Cheikho σε 49 εργάσιμες μέρες είχε καθυστερήσει τις 47 και δεν είχε ολοκληρώσει το ωράριο της τις 44. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι είχε τελειώσει νωρίτερα τις 29 ημέρες, ενώ για συνολικά τέσσερις ημέρες είχε μηδενικές ώρες εργασίας.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top