LIFESTYLE

Άννα Βίσση: Ποζάρει πρώτη φορά με τα φυσικά της μαλλιά και οι φανς τη ρωτάνε αν πήγε 5ήμερη με το Λύκειο

Άννα Βίσση: Ποζάρει πρώτη φορά με τα φυσικά της μαλλιά και οι φανς τη ρωτάνε αν πήγε 5ήμερη με το Λύκειο

Η Άννα Βίσση φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια καριέρας της και πέρα από κάποιες μεγάλες αφιερωματικές συναυλίες που έχει κανονίσει να κάνει αυτό το καλοκαίρι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο για να ευχαριστήσει το κοινό που τόσα χρόνια τη στηρίζει, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις και σε μουσικές σκηνές σε διάφορα νησιά.

Η ίδια, ωστόσο στο μεσοδιάστημα απόλαυσε τις διακοπές της με τη Σοφία Καρβέλα, τον Νίκο Καρβέλα και τα εγγόνια τους - Νίκο και Νέστωρ - στην Αντίπαρο, ενώ βρέθηκε να περνάει ξέγνοιστες στιγμές και στην Κέρκυρα.

Στην Κέρκυρα η τραγουδίστρια, καθώς βρισκόταν σε καλοκαιρινό mood κι εφόσον ήταν σε μια παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, άφησε και τα μαλλιά της τελείως φυσικά. Στην βραδινή της έξοδο, μάλιστα, όπως φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες, η ίδια πρόσθεσε κι ένα ροζ λουλούδι στα μαλλιά της με τους followers της αφενώς να εγκρίνουν την επιλογή της να τα αφήσει τελείως φυσικά - μιας και έμοιαζαν σαν να της έχει κάνει ο καλύτερος κομμωτής beachwaves - αφετέρου αυτό το styling, όπως έγραψαν κάτω από την ανάρτησή της την έκανε να δείχνει σαν σε πενθήμερη στο Λύκειο.

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top