Διερευνώνται οι πληροφορίες για μαρίνα στο Βαρώσι από το ΥΠΕΞ

Διερευνώνται οι πληροφορίες για μαρίνα στο Βαρώσι από το ΥΠΕΞ

Διερευνώνται οι πληροφορίες για τη μεταβίβαση οικοπέδων της Κυπριακής Δημοκρατίας στο «υπουργείο δημοσιονομικών» με απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου» για την παράνομη κατασκευή μαρίνας σε περιοχή του Βαρωσιού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, Θεόδωρος Γκότσης.

Είναι καταδικαστέες όλες οι ενέργειες του κατοχικού καθεστώτος που επιχειρούν τη δημιουργία πρόσθετων τετελεσμένων και δεν συμβάλλουν στην καλλιέργεια θετικού κλίματος, κάτι που επιδιώκει η δική μας πλευρά, με τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει τα σχετικά δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, ο κ. Γκότσης είπε ότι γίνονται οι δέουσες ενέργειες για διασταύρωση των πληροφοριών και επίσης, σχετικά διαβήματα προς την ειρηνευτική δύναμη για αποτροπή μιας τέτοιας εξέλιξης στην βάση των σχετικών Ψηφισμάτων του ΣΑ του ΟΗΕ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE