Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση διενεργήθηκε στις περιοχές Χλώρακας, Κονιών, στην Πάφο, στην Κάτω Πάφο και στη Λεωφόρο Θεάς Αφροδίτης.
Επίσης, σε εκστρατεία για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων η Αστυνομία προχώρησε χθες σε 14 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων η μία αφορούσε οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, και οι 8 οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.
Οι υπόλοιπες 5 αφορούν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.
Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για την πάταξη το φαινομένου της ηχορύπανσης και της πρόληψης των τροχαίων οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 39χρονη Φιόνα - Η παράκληση της οικογένειας
Έμπλεξε για τα καλά 36χρονος - Βρέθηκε φορτωμένος με ιατρικά εργαλεία από κλινική που έκλεισε
Καταλύματα Airbnb: Αυτές είναι οι αλλαγές στη νομοθεσία - Ραγδαία η ανάπτυξη στην Κύπρο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις