Πήγε να παραλάβει ναρκωτικά από το ταχυδρομείο και τον περίμενε η ΥΚΑΝ - Φόρεσε χειροπέδες μαζί με τον συνεργό του

Πήγε να παραλάβει ναρκωτικά από το ταχυδρομείο και τον περίμενε η ΥΚΑΝ - Φόρεσε χειροπέδες μαζί με τον συνεργό του

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 27 και 28 ετών, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εισαγωγής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, μετά από σχετικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε πακέτο που αφίχθηκε από το εξωτερικό σε ταχυδρομείο στην Κύπρο, εγέρθηκαν υποψίες ότι εντός του πακέτου βρίσκονταν ναρκωτικά και σχετικά ενημερώθηκε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ.

Σήμερα το πρωί, ο 27χρονος ύποπτος μετέβη σε ταχυδρομικό κατάστημα στη Λευκωσία, όπου παρουσιάστηκε ως ο παραλήπτης του πακέτου. Με την παραλαβή του πακέτου, μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν άμεσα σε έλεγχο του υπόπτου και στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα, αφού όπως είχε διαπιστωθεί, το ταχυδρομικό πακέτο περιείχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης βάρους 1 κιλού περίπου.

Έξω από το ταχυδρομείο βρισκόταν σε αυτοκίνητο ο δεύτερος ύποπτος ηλικίας 28 ετών, ο οποίος στη θέα των μελών της Αστυνομίας προσπάθησε να διαφύγει χωρίς όμως να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE