Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: «Πορτοκαλί» προειδοποίηση για τα ορεινά - Πότε υποχωρεί η σκόνη – Παίρνουμε «ανάσα» με πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: «Πορτοκαλί» προειδοποίηση για τα ορεινά - Πότε υποχωρεί η σκόνη – Παίρνουμε «ανάσα» με πτώση θερμοκρασίας

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το πρωινό δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σήμερα Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη η οποία σταδιακά αναμένεται να υποχωρήσει. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 34 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Υπενθυμίζεται ότι το Τμήμα Μετεωρολογίας έχει εκδώσει για την Πέμπτη κίτρινη και πορτοκαλί προειδοποίηση.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη, κυρίως στα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 24 βαθμούς στα νότια και στα ανατολικά παράλια.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σαββατοκύριακο θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ψάχνουν μαρτυρίες για το σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Εκτινάχθηκε στο πεζοδρόμιο ο 17χρονος

Δε χορταίνουν τα ταξίδια: Υπερδιπλασιάστηκαν οι επιβάτες στην ΕΕ το 2022 - Το top5 των αεροδρομίων

Θα φάμε αρνί φέτος; Οι σοβαρές ελλείψεις, οι τιμές στα «ύψη» και η «στροφή» σε άλλο κρέας - «Θα έχουμε πρόβλημα τα Χριστούγεννα»

Μοσάντ: Ανακοίνωσε ότι απέτρεψε επίθεση που σχεδίαζε το Ιράν κατά Ισραηλινών στην Κύπρο

Έταζε αμάξια σε πολίτες και δεν τους τα έφερνε ποτέ - Συνελήφθη 29χρονος που «έφαγε» χιλιάδες ευρώ

Πανέτοιμη η ΕΔΕΚ: Ξεκίνησε πρώτη ανακοινώσεις ψηφοδελτίων από την Επαρχία Πάφου - Ακολουθούν ανακοινώσεις και για τις άλλες Επαρχίες



Ασφυκτικό πρέσινγκ στην Αννίτα - Το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ και οι κρίσιμες αποφάσεις για τις τοπικές εκλογές

Ασφυκτικό πρέσινγκ στην Αννίτα - Το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ και οι κρίσιμες αποφάσεις για τις τοπικές εκλογές

Δύσκολη προμηνύεται η ερχόμενη εβδομάδα κυρίως για τον ΔΗΣΥ σε σχέση με τις αποφάσεις που θα πρέπει να λάβει για τις τοπικές εκλογές. Τη Δευτέρα 11/12 συνεδριάζει αρχικά το εκτελεστικό γραφείο και ακολούθως το πολιτικό γραφείο του κόμματος για την επικύρωση των ονομάτων που θα στηρίξει για τις θέσεις Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Περιφερειαρχών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top