Ανοιχτό το Σαββατοκύριακο το Κέντρο Εξυπηρέτησης κατά των συνεπειών του καύσωνα - Όλες οι πληροφορίες

Ανοιχτό το Σαββατοκύριακο το Κέντρο Εξυπηρέτησης κατά των συνεπειών του καύσωνα - Όλες οι πληροφορίες

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης κατά των συνεπειών του καύσωνα θα παραμείνει ανοικτό και το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Αυγούστου κατά τις ώρες 9-6 μ.μ.

«Ο Δήμος Λευκωσίας λειτουργεί ανελλιπώς κανονικά και αυτές τις μέρες του καύσωνα, εξυπηρετώντας το κοινό, παρόλο που η προσέλευση είναι μηδαμινή. Τα προγράμματα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου δεν λειτούργησαν αυτή την περίοδο, αλλά όλα τα κτήρια του, παρέμειναν ανοικτά από τις 7.30 το πρωί με προσωπικό ασφαλείας, για την εξυπηρέτηση των πολιτών», αναφέρει σε ανακοίνωση του.

«Όποτε οι θερμοκρασίες το επιβάλλουν ο Δήμος συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του και σήμερα Παρασκευή το Πολυδύναμο Κέντρο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 6 μ.μ. και κατά το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Αυγούστου από τις 9 μέχρι τις 6 μ.μ»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE