Ανοιχτό το Σαββατοκύριακο το Κέντρο Εξυπηρέτησης κατά των συνεπειών του καύσωνα - Όλες οι πληροφορίες

Ανοιχτό το Σαββατοκύριακο το Κέντρο Εξυπηρέτησης κατά των συνεπειών του καύσωνα - Όλες οι πληροφορίες

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοινώνει ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης κατά των συνεπειών του καύσωνα θα παραμείνει ανοικτό και το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Αυγούστου κατά τις ώρες 9-6 μ.μ.

«Ο Δήμος Λευκωσίας λειτουργεί ανελλιπώς κανονικά και αυτές τις μέρες του καύσωνα, εξυπηρετώντας το κοινό, παρόλο που η προσέλευση είναι μηδαμινή. Τα προγράμματα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου δεν λειτούργησαν αυτή την περίοδο, αλλά όλα τα κτήρια του, παρέμειναν ανοικτά από τις 7.30 το πρωί με προσωπικό ασφαλείας, για την εξυπηρέτηση των πολιτών», αναφέρει σε ανακοίνωση του.

«Όποτε οι θερμοκρασίες το επιβάλλουν ο Δήμος συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του και σήμερα Παρασκευή το Πολυδύναμο Κέντρο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 6 μ.μ. και κατά το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Αυγούστου από τις 9 μέχρι τις 6 μ.μ»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE