LIKE ONLINE

Viral video: Μητέρα «σπάζει» τα ταμπού κι εξηγεί στον γιο της ότι είναι φυσιολογικό οι γυναίκες να έχουν... τριχοφυΐα - Δείτε τι σκέφτηκε

Viral video: Μητέρα «σπάζει» τα ταμπού κι εξηγεί στον γιο της ότι είναι φυσιολογικό οι γυναίκες να έχουν... τριχοφυΐα - Δείτε τι σκέφτηκε

Η τριχοφυΐα στο γυναικείο σώμα αποτελεί ένα τεράστιο θέμα συζήτησης στη σύγχρονη κοινωνία. Μια μητέρα στο TikTok, όμως, εξηγεί στο γιο της τα πάντα για το συγκεκριμένο θέμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το βίντεο με την Πάιαλ Ντεσάι, δασκάλα και μητέρα ενός πεντάχρονου παιδιού, έγινε viral στο Tiktok με σχεδόν 6 εκατ. προβολές. Σε αυτό εξηγεί στον γιο της ότι είναι φυσιολογική η τριχοφυΐα στα σώματα των γυναικών.

Επειδή η ίδια όταν ήταν κορίτσι είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τις τρίχες του σώματός της, σκέφτηκε ότι αυτό ήταν ένα σημαντικό μάθημα που έπρεπε να διδάξει στον γιο της από μικρή ηλικία, όπως αναφέρει σε άλλο βίντεό της.

Το viral βίντεο «αγκάλιασαν» πολλές γυναίκες που νιώθουν μειονεκτικά με τη τριχοφυΐα στο σώμα τους και την επιβράβευσαν για αυτή την κίνηση.

 

Πηγή: lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top