Νέα Φιλαδέλφεια: Χειροπέδες σε 'Έλληνα οπαδό για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή - Είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν

Νέα Φιλαδέλφεια: Χειροπέδες σε 'Έλληνα οπαδό για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή -  Είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν

Συνελήφθη αργά το απόγευμα της Παρασκευής 18/8 στου Γκύζη ο Έλληνας οπαδός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο άτομο, ηλικίας 24 ετών, φέρεται να ταυτοποιήθηκε από οπτικό υλικό, ενώ είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ασφαλείς πηγές είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί στο συγκεκριμένο υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους χούλιγκαν που διαφεύγουν της σύλληψης.

Σημειώνεται πως δεν έχει εκδοθεί ακόμα ένταλμα σύλληψης για τον οπαδό που είχε κάνει αναρτήσεις για την παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια με βαρείς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ αλλά και τον Μιχάλη Κατσούρη. Το όνομα του εν λόγω χούλιγκαν περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για την επίθεση έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναφορικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, σε εξέλιξη, βρίσκεται η αντιπαραβολή του γενετικού υλικού των συλληφθέντων με τα ευρήματα στο σημείο των συμπλοκών. Από την ανάλυση των στοιχείων στα εργαστήρια φέρεται, μέχρι στιγμής, να μην προκύπτει ταύτιση με το γενετικό υλικό του 29χρονου.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE