Η Ισπανία καταδικάζει την επίθεση κατά της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η Ισπανία καταδικάζει την επίθεση κατά της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η Πρεσβεία της Ισπανίας στην Κύπρο καταδίκασε την επίθεση Τουρκοκυπρίων σε μέλη της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Πύλα με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

«Η Ισπανία απορρίπτει κατηγορηματικά κάθε μορφή βίας και καταδικάζει την επίθεση που υπέστη η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο», αναφέρεται στην ανάρτηση.

«Μπροστά σε αυτά τα γεγονότα, η Ισπανία επαναλαμβάνει την υποστήριξή της στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο και στην εντολή διατήρησης της ειρήνης», καταλήγει η ανάρτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE