Η Ισπανία καταδικάζει την επίθεση κατά της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η Ισπανία καταδικάζει την επίθεση κατά της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η Πρεσβεία της Ισπανίας στην Κύπρο καταδίκασε την επίθεση Τουρκοκυπρίων σε μέλη της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Πύλα με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

«Η Ισπανία απορρίπτει κατηγορηματικά κάθε μορφή βίας και καταδικάζει την επίθεση που υπέστη η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο», αναφέρεται στην ανάρτηση.

«Μπροστά σε αυτά τα γεγονότα, η Ισπανία επαναλαμβάνει την υποστήριξή της στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο και στην εντολή διατήρησης της ειρήνης», καταλήγει η ανάρτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Η απόρριψη τσιγάρου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.