Η Ισπανία καταδικάζει την επίθεση κατά της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η Ισπανία καταδικάζει την επίθεση κατά της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η Πρεσβεία της Ισπανίας στην Κύπρο καταδίκασε την επίθεση Τουρκοκυπρίων σε μέλη της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Πύλα με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

«Η Ισπανία απορρίπτει κατηγορηματικά κάθε μορφή βίας και καταδικάζει την επίθεση που υπέστη η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο», αναφέρεται στην ανάρτηση.

«Μπροστά σε αυτά τα γεγονότα, η Ισπανία επαναλαμβάνει την υποστήριξή της στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην Κύπρο και στην εντολή διατήρησης της ειρήνης», καταλήγει η ανάρτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Επιστολή Μορφάκη Σολομωνίδη προς Υπουργό Δικαιοσύνης για καταγγελίες Δρουσιώτη- Διερεύνηση και έλεγχος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων

Σαφείς απαιτήσεις προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές διατυπώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μορφάκης Σολομωνίδης, ο οποίος μέσω των δικηγόρων του προχώρησε σε επίσημη καταγγελία προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, με αφορμή δημοσιεύσεις του Μακάριου Δρουσιώτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE