ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα στη Λάρνακα - Έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας

Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα στη Λάρνακα - Έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν σε ακινητοποιημένο όχημα, από φωτιά που ξέσπασε στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα στην Μοσφιλωτή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το όχημα ήταν σταθμευμένο σε γκαράζ και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλού τυλιχτήρα.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος.

Τα μέλη της ΕΜΑΚ έσβησαν την φωτιά η ώρα 1:22.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν ένα αντλιοφόρο και ένα βυτιοφόρο από την ΕΜΑΚ.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείτο κατά την διάρκεια της νύκτας από την Αστυνομία.

Τα ακριβή αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Κάηκαν δύο δεκάρια γης και 80 μεγάλες μπάλες σανου στο Καλό Χωριό Λάρνακας

Δύο δεκάρια γης με ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση και 80 μεγάλες μπάλες σανού κάηκαν από φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή του Καλού Χωριού Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ένα βυτιοφόρο της Πυροσβεστικής και μια φορητή μονάδα πυρόσβεσης του Τμηματος Δασων, καθώς και ένας εκσκαφέας. Τα μέλη της Πυροσβεστικης έκαναν χρήση αυλών τυλιχτήρα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top