Ένα τροχαίο αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ – Πολυτελή Supercars «χύθηκαν» στο οδόστρωμα

Ένα τροχαίο αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ – Πολυτελή Supercars «χύθηκαν» στο οδόστρωμα

Ενα ασυνήθιστο τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο A20, κοντά στο Farningham, τη περασμένη Τετάρτη, λίγο πριν τις 20:30.

Ευτυχώς σε αυτό το ατύχημα κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όμως εννέα supercars βρέθηκαν ντελαπαρισμένα στο οδόστρωμα.

Ένα φορτηγό που μετέφερε τα πολυτελή αυτοκίνητα ανατράπηκε στον αυτοκινητόδρομο με αποτέλεσμα μοντέλα Mercedes, Ferrari, Bentley, Aston Martin και Lamborghini να «χυθούν» στο δρόμο.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο πολλά από τα supercars καταστράφηκαν και η κυκλοφορία διεκόπη.

Η μεταφορική εταιρεία με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον οδηγό που είχε τα αντανακλαστικά να αντιδράσει σωστά και να γλιτώσει τα χειρότερα.

 

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE