Ένα τροχαίο αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ – Πολυτελή Supercars «χύθηκαν» στο οδόστρωμα

Ένα τροχαίο αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ – Πολυτελή Supercars «χύθηκαν» στο οδόστρωμα

Ενα ασυνήθιστο τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο A20, κοντά στο Farningham, τη περασμένη Τετάρτη, λίγο πριν τις 20:30.

Ευτυχώς σε αυτό το ατύχημα κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όμως εννέα supercars βρέθηκαν ντελαπαρισμένα στο οδόστρωμα.

Ένα φορτηγό που μετέφερε τα πολυτελή αυτοκίνητα ανατράπηκε στον αυτοκινητόδρομο με αποτέλεσμα μοντέλα Mercedes, Ferrari, Bentley, Aston Martin και Lamborghini να «χυθούν» στο δρόμο.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο πολλά από τα supercars καταστράφηκαν και η κυκλοφορία διεκόπη.

Η μεταφορική εταιρεία με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον οδηγό που είχε τα αντανακλαστικά να αντιδράσει σωστά και να γλιτώσει τα χειρότερα.

 

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.