Απολαυστικό βίντεο Νικήτα με καλεσμένο: «Έλα μ’ ακούς;…δεν με έβρισκε γιατί ήμουν μέσα στη θάλασσα»

Απολαυστικό βίντεο Νικήτα με καλεσμένο: «Έλα μ’ ακούς;…δεν με έβρισκε γιατί ήμουν μέσα στη θάλασσα»

Με το δεξί…ξεκίνησε ο Νικήτας Κυριακού τη νέα τηλεοπτική σεζόν της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι»,  αφού και πάλι δεν λείπουν τα ευτράπελα αλλά και οι ατάκες του, που κάνουν τόσο τον ίδιο όσο και τους καλεσμένους του να γελάνε.

Καλεσμένος ήταν ο Κοινοτάρχης Κελιών, Παναγιώτης Ελευθερίου τον οποίο είπε…με άλλο όνομα.

Δεν έφτανε όμως αυτό, κάτι γινόταν με τη γραμμή, αφού κατά διαστήματα ο Κοινοτάρχης έλεγε: «Έλα μ’ ακούς;»

Στη συνέχεια ακολούθησε ο πιο κάτω ξεκαρδιστικός διάλογος: 

«Ο Έπαρχος δεν ήρθε στα Κελιά σήμερα; Μήπως σας έψαχνε και δεν σας έβρισκε; επειδή και εμείς σας ψάχναμε και δεν σας βρίσκαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νικήτας στον καλεσμένο.

«Δεν με έβρισκε γιατί ήμουν μέσα στη θάλασσα», απάντησε ο Κοινοτάρχης.

«Καλό το νερό;»

«Απίθανο α. Καλύτερο και από τον 15αυγουστο. Είναι το κάτι άλλο»

Δείτε το απόσπασμα:  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.