Εντατικές έρευνες για την φωτιά στο διπλοκάμπινο του Σύρου στη Χλώρακα

Εντατικές έρευνες για την φωτιά στο διπλοκάμπινο του Σύρου στη Χλώρακα

Έρευνες διενεργεί η Αστυνομία για το διπλοκάμπινο όχημα που τυλίχτηκε στις φλόγες χθες το βράδυ.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε πως το διπλοκάμπινο όχημα είναι εγγεγραμμένο σε 72χρονο από την Τρεμίθουσα και το οποίο χρησιμοποιείται από 47χρονο.

Το όχημα, όπως είπε, εντοπίστηκε να φλέγεται σε περιοχή της Έμπας μπροστά από ένα Μηχανουργείο.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Ανδρέου είπε πως η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο το εν λόγω διπλοκάμπινο όχημα εμπλέκεται στα υπό διερεύνηση αδικήματα και επεισόδια που έγιναν στην Χλώρακα.

Καταληκτικά ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως ο 47χρονος, ο οποίος χρησιμοποιούσε το όχημα παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος των Σύρων της Χλώρακας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ορόσημο η ίδρυση παραρτήματος του ΕΚΠΑ στην Κύπρο

ΠτΔ: Ορόσημο η ίδρυση παραρτήματος του ΕΚΠΑ στην Κύπρο

Τιμητικό ορόσημο στην προσπάθεια για περαιτέρω διεθνοποίηση και αναβάθμιση της Ανώτερης Εκπαίδευσης στη χώρα αποτελεί η Παραρτήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κύπρο, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE