LIKE ONLINE

Barbie Οppenheimer: Viral η καθηγήτρια που έχει αυτό το όνομα – «Νομίζουν ότι κάνω πλάκα»

Barbie Οppenheimer: Viral η καθηγήτρια που έχει αυτό το όνομα – «Νομίζουν ότι κάνω πλάκα»

Το φαινόμενο του καλοκαιριού έχει όνομα… «Barbenheimer» και είναι μοναδικό

Ξεκίνησε με την ταυτόχρονη κινηματογραφική κυκλοφορία των δύο ταινιών «Barbie» και «Oppenheimer», οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή του παγκόσμιου box office σπάζοντας τα ρεκόρ.

Η κωμική ταινία «Barbie», με πρωταγωνίστρια τη Μάργκοτ Ρόμπι ως την κούκλα Mattel, ανταγωνίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το βαρύ δράμα για την ατομική βόμβα του Ρόμπερτ Οπενχάιμερ.

Οι δύο ταινίες έχουν «αιχμαλωτίσει» το κοινό, με τους fans να κάνουν τα πάντα, από το να εκτυπώνουν μπλουζάκια «Barbenheimer» μέχρι να προγραμματίζουν ολόκληρες τις μέρες τους γύρω από μια διπλή προβολή «Barbie» και «Oppenheimer».

Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένα άτομο, που έχει γίνει viral, για τον πιο απίθανο λόγο. Μία 698χρονη από τη Μασαχουσέτη ονομάζεται «Barbie oppenheimer».
Πρόκειται για πρώην καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και γιαγιά πέντε εγγονιών, η οποία άθελά της βρέθηκε στο επίκεντρο, λόγω της παγκόσμιας φρενίτιδας με τις δύο ταινίες.

Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξομολογήθηκε ότι ο κόσμος δεν πιστεύει πως αυτό είναι το πραγματικό της όνομα.

«Κάποιοι νομίζουν ότι κάνω πλάκα. Είχα μαθητές από το λύκειο, οι οποίοι με θυμήθηκαν μετά από πόσα χρόνια για να σχολιάσουν αυτή τη σύμπτωση με το όνομα μου. Είναι πραγματικά αστείο το γεγονός πως οι δυο ταινίες κυκλοφόρησαν τόσο κοντά χρονικά και έχει γίνει όλος αυτός ο χαμός, με τον κόσμο να επιστρέφει και πάλι δυναμικά στα σινεμά», είπε μιλώντας στο περιοδικό «Slate».

Σε άλλη της συνέντευξη στη «New York Post», η Barbie Oppenheimer σημείωσε: «Τα περισσότερα από τα εγγόνια μου είναι πολύ μικρά για να καταλάβουν την τρέλα που υπάρχει, αλλά η μεγαλύτερη εγγονή μου, η οποία είναι 7 ετών και μεγάλη θαυμάστρια της Barbie έχει γοητευτεί».

«Ξέρετε, ξεκίνησα ως Barbie, που γράφεται ακριβώς όπως η Barbie. Γιατί εκείνη την εποχή, όλοι ήθελαν να είναι σαν την κούκλα. Όταν έφτασα στα 12, το άλλαξα σε Barby, με ένα Υ, και μετά έγινα Barb», περιέγραψε η ίδια.

Και πρόσθεσε: «Μεγάλωσα στο Μιλγουόκι, όπου με φώναζαν Barb αλλά στη συνέχεια, όταν αποφοίτησα από το σχολείο και πήρα την υποτροφία μου στο Mass General έγινα Barbara. Ήμουν επαγγελματίας πια».

Η Oppenheimer πρόσθεσε ότι αυτή και ο σύζυγός της είδαν την ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν το πρώτο Σαββατοκύριακο, που κυκλοφόρησε, και αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της είναι μακρινός συγγενής με την οικογένεια του «πατέρα» της ατομικής βόμβας.

«Ο πατέρας του συζύγου μου είναι τρίτος ξάδελφος του Robert Oppenheimer, οπότε θέλαμε πραγματικά να δούμε την ιστορία του στην μεγάλη οθόνη».

«Έμεινα ευχαριστημένη με την ταινία επειδή κάνει τον κόσμο να σκεφτεί τον ρόλο που έπαιξε στην ιστορία. Ήταν ήρωας για πολλούς, αλλά ήταν επίσης αντικείμενο μεγάλης οργής για άλλους. Πάντα άκουγα ότι στην οικογένεια του συζύγου μου, το αν τον διεκδικούσες ως συγγενή ή όχι, εξαρτιόταν πραγματικά από το πώς αισθανόσουν για τα πράγματα», σχολίασε η καθηγήτρια, η οποία έχει δει και την «Barbie» και δηλώνει επίσης ενθουσιασμένη.

Πηγή: in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόστιμα ακόμα και για όσους αρνούνται παροχή δείγματος σε αλκοτέστ - Ποινές μέχρι και 10.000€ - Όλες οι λεπτομέρειες

Wolt: Μεγαλώνει η ομάδα στην Κύπρο - Αυξητική τάση στις πωλήσεις

Πόσο στοιχίζει μια μπουκάλα ουίσκι στην Κύπρο; Σε ποιες χώρες είναι φθηνό και σε ποιες ακριβό – Πίνακας

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε διανομείς φαγητού - Τους χτύπησαν και τους έκλεψαν τις μοτοσικλέτες, τα χρήματα και τα κινητά

Επεισόδια στη Λεμεσό: Επιτέθηκαν σε τουρίστες Αραβικής καταγωγής - «Διέκοψαν τις διακοπές για να αναχωρήσουν εσπευσμένα»

Υφ. Πρόνοιας: Δίπλα στην πολύτεκνη μετανάστρια που της έσπασαν το κατάστημα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top