Σωτήρια η παρέμβαση των Βάσεων - Διέσωσαν μικρό σκυλάκι που έπεσε σε δεξαμενή νερού τριών μέτρων

Σωτήρια η παρέμβαση των Βάσεων - Διέσωσαν μικρό σκυλάκι που έπεσε σε δεξαμενή νερού τριών μέτρων

Μικρό σκυλάκι που παγιδεύτηκε σε άδεια τσιμεντένια δεξαμενή νερού, ύψους τριών μέτρων, διέσωσαν άνδρες των Βρετανικών Βάσεων στη Κοινότητα Αυγόρου.

Σε ανακοίνωση των Βάσεων αναφέρεται ότι «την Τετάρτη 30 Αυγούστου, ένας πολίτης ο Τάσος Ματθαίου, εντόπισε ένα μικρό σκυλί, παγιδευμένο σε μια άδεια, ύψους τριών μέτρων, τσιμεντένια δεξαμενή νερού. Αμέσως στήθηκε κοινή επιχείρηση μεταξύ της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Βάσεων».

Η Υπαστυνόμος Esra Omer ανέφερε πως «αστυνομικοί των Βάσεων από τον Άγιο Νικόλαο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν ένα σκύλο, τριών περίπου μηνών, να είναι παγιδευμένο σε δεξαμενή νερού. Οι Πυροσβέστες μπήκαν με ασφάλεια στη δεξαμενή και έσωσαν το σκυλί, το οποίο φαινόταν υγιές, χωρίς τραυματισμούς».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «στο σκυλί δόθηκε νερό και αφού δεν εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του, ο Τάσος Ματθαίου αποφάσισε να το κρατήσει. Ο κ. Ματθαίου εξέφρασε ευχαριστίες στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία των Βρετανικών Βάσεων, για τις προσπάθειες τους να σώσουν το σκυλί».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.