Βρήκε τον σκύλο της νεκρό σε συρματοπαγίδα - Καταζητείται 56χρονος

Βρήκε τον σκύλο της νεκρό σε συρματοπαγίδα - Καταζητείται 56χρονος

Υπόθεση θανάτωσης σκύλου μετά από τοποθέτηση παγίδας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χτες Κυριακή στις 19:30 καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Στουμπιού από γυναίκα ηλικίας 30 ετών ότι εντόπισε το σκύλο της νεκρό από παγίδα.

Από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου, είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 56χρονου ο οποίος φέρεται να είχε εγκαταστήσει την παράνομη συρματοπαγίδα με αποτέλεσμα ο περιπλανούμενος σκύλος της παραπονούμενης να βρει το θάνατο.

Στο σκυλί συνέχισε ο κ. Νικολάου θα διενεργηθεί νεκροψία, ενώ έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια.

Εναντίον του 56χρονου υπόπτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE