ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά 7 Σεπτεμβρίου η νέα δωρεάν υπηρεσία «Park & Ride» - Οι ώρες λειτουργίας και οι στάσεις που θα γίνονται

Ξεκινά 7 Σεπτεμβρίου η νέα δωρεάν υπηρεσία «Park & Ride» - Οι ώρες λειτουργίας και οι στάσεις που θα γίνονται

Η CPΤ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κάνει ακόμη ένα βήμα προς τη βιώσιμη κινητικότητα εγκαινιάζοντας από τις 7 Σεπτεμβρίου 2023 τη νέα υπηρεσία “Park & Ride” η οποία προσδοκεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης που παρατηρείται τόσο στην είσοδο της Λευκωσίας, όσο και στο κέντρο της πόλης.

Η νέα υπηρεσία θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 6.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα και θα μεταφέρει με συχνά και τακτά αστικά δρομολόγια, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής, τους επιβάτες από το Στάδιο ΓΣΠ στο κέντρο της Λευκωσίας με λίγες και συγκεκριμένες στάσεις στα Φώτα Καλησπέρα και στις Λεωφόρους Λεμεσού και Μακαρίου.

Όσοι οδηγοί επιλέγουν την υπηρεσία “Park & Ride” θα μπορούν να σταθμεύουν δωρεάν τα αυτοκίνητά τους στο Στάδιο ΓΣΠ και να ταξιδεύουν επίσης δωρεάν μέχρι το κέντρο της πόλης και αντίστροφα.

Ως CPT έχουμε ταχθεί να συμβάλουμε στην αναβάθμιση των δημόσιων μεταφορών και στην ανάπτυξη της πολυτροπικότητας στις διακινήσεις και χαιρετίζουμε με ικανοποίηση τη δημιουργία της νέας λεωφορειολωρίδας στην είσοδο της Λευκωσίας, με τη χρήση της οποίας οι επιβάτες της υπηρεσίας “Park & Ride” θα φθάνουν στον προορισμό τους πιο σύντομα και με άνεση. Για το σκοπό αυτό η CPT θα διαθέσει αποκλειστικά νέα, άνετα και κλιματιζόμενα πούλμαν εφοδιασμένα με 5G WiFi διατηρώντας τα υψηλά πρότυπα και έχει μέχρι τώρα συνηθίσει να προσφέρει στο επιβατικό της κοινό.

Η νέα εποχή στις δημόσιες μεταφορές έχει ξεκινήσει, η μετάβαση σε ένα πιο πράσινο και καθαρό περιβάλλον προχωρεί με σταθερά βήματα. Η προσπάθεια είναι κοινή και η συμβολή όλων μας είναι απαραίτητη για να κάνουμε τη διαφορά. Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τη νέα υπηρεσία “Park & Ride” ευελπιστώντας πως θα την αγκαλιάσετε με τον ίδιο ενθουσιασμό με όλους εμάς στη CPT που δουλέψαμε για να σας την προσφέρουμε.

Περισσότερες πληροφορίες για το ωράριο και τις στάσεις διαδρομής διατίθενται στο publictransport.com.cy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top