Γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Ρέθυμνο

Γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Ρέθυμνο

Αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το απόγευμα στο Ροδάκινο, στον Δήμο Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, όταν ένας νέος άνθρωπος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τον πατέρα του.

Ο 68χρονος άνθρωπος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ενώ ο 26χρονος γιος του συνελήφθη και κρατείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 μαχαίρια. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο δράστης δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Προς το παρόν άγνωστα παραμένουν τα αίτια της άγριας επίθεσης του γιου σε βάρος του ίδιου του του πατέρα.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE