Γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Ρέθυμνο

Γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του στο Ρέθυμνο

Αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το απόγευμα στο Ροδάκινο, στον Δήμο Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, όταν ένας νέος άνθρωπος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τον πατέρα του.

Ο 68χρονος άνθρωπος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ενώ ο 26χρονος γιος του συνελήφθη και κρατείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 μαχαίρια. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο δράστης δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. Προς το παρόν άγνωστα παραμένουν τα αίτια της άγριας επίθεσης του γιου σε βάρος του ίδιου του του πατέρα.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE