Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»
Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.
Το να βρεις πολλές φορές θέση πάρκινγκ που είναι και διαθέσιμη και μέσα στη σκιά, είναι θέμα τύχης, μιας και τις περισσότερες φορές αυτές οι θέσεις είναι γεμάτες.
Παρ’ όλα αυτά, φωτογραφία που ανάρτησε πολίτης στη ομάδα «Ο Γάρος της Ημέρας» στο Facebook, πήγε την κατάσταση με τις θέσεις πάρκινγκ σε άλλο επίπεδο.
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω οδηγός αποφάσισε σε χώρο στάθμευσης γνωστής υπεραγοράς η οποία έχει καλυμμένους χώρους, να καλύψει όχι ένα, όχι δύο αλλά τρία πάρκινγκ, μονάχα για την πάρτη του.
Το αστείο στην κατάσταση αυτή είναι ότι έπρεπε να κλείσει τρεις χώρους για να καλυφθεί όλο το αυτοκίνητο στην σκιά, δεν γινόταν να πάρει ένα όπως είναι το λογικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νεκρός ο 34χρονος στην Ξυλοτύμπου - Αντιμετωπίζουν το αδίκημα της απόπειρας φόνου τα δυο αδέλφια
Υπουργικό: Ενέκρινε νομοσχέδιο για τον διορισμό Υφυπουργού Προεδρίας για Ευρωπαϊκά Θέματα
Δεύτερο θύμα από την κακοκαιρία Daniel: Νεκρή 87χρονη - Πλημμύρες και εκκενώσεις χωριών
Προσιτή κατοικία: Περιμένει το «πράσινο φως» από το Υπουργείο Εσωτερικών ο ΚΟΑΓ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις