Σε απευθείας δίκη οι 13 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Σε απευθείας δίκη οι 13 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο παραπέμπονται 13 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια που έγιναν την Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Νομική Υπηρεσία, δόθηκαν σήμερα (6/9) οδηγίες για παραπομπή 13 κατηγορουμένων σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο για αριθμό αδικημάτων που προκύπτουν από τα επεισόδια στη Λεμεσό την 1/9/2023.

Όπως αναφέρει η Νομική Υπηρεσία, σε σχέση με χθεσινή καταγγελία του ΓΓ ΑΚΕΛ, το εν λόγω πρόσωπο κατηγορήθηκε γραπτώς και θα κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE