Επεισόδια Λεμεσός: Ελεύθεροι υπό όρους 11 πρόσωπα – Υπό κράτηση άλλοι 2 – Καταχωρήθηκε υπόθεση οχλαγωγίας για Χλώρακα

Επεισόδια Λεμεσός: Ελεύθεροι υπό όρους 11 πρόσωπα – Υπό κράτηση άλλοι 2 – Καταχωρήθηκε υπόθεση οχλαγωγίας για Χλώρακα

Ενώπιον δικαστηρίου θα βρεθούν ξανά για ακρόαση στις 25 Οκτωβρίου για απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο οι 13 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο 50χρονος κατηγορούμενος διοργανωτής θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι αύριο Πέμπτη. Το Δικαστήριο θα αποφασίσει σχετικά με το αίτημα της Αστυνομίας να παραμείνει υπόδικος μέχρι τη δίκη ή όχι.

Δεύτερος ύποπτος, ο οποίος βρισκόταν με βραχιολάκι εκτός κρατητηρίων και συμμετείχε στα επεισόδια, θα οδηγηθεί στις Κεντρικές Φυλακές και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη, και συνεχίζει την έκτιση της ποινής φυλάκισης του.

Οι υπόλοιποι 11 αφέθηκαν ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE