ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταδικάζει επεισόδια και τραυματισμό δεσμοφυλάκων ο Κλάδος Προσωπικού Φυλακών

Καταδικάζει επεισόδια και τραυματισμό δεσμοφυλάκων ο Κλάδος Προσωπικού Φυλακών

Την έντονη διαμαρτυρία και την καταδίκη του για τα χθεσινά επεισόδια στις Κεντρικές Φυλακές, όπου τρεις δεσμοφύλακες τραυματίστηκαν στο γραφείο τους, στην προσπάθειά τους να καταστείλουν συμπλοκή ανάμεσα σε κρατούμενους, εξέφρασε την Παρασκευή ο Κλάδος Προσωπικού Φυλακών της Παγκύπρια Συντεχνία Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΑΣΥΔΥ).

Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή το περιστατικό, ο Κλάδος ανακοίνωσε ότι έχει αποφασίσει τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης την προσεχή Τρίτη, με σκοπό την ανασκόπηση της κατάστασης και λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αντίδρασης.

Επισημαίνει ότι μετά και από τα χθεσινά γεγονότα «επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά η ανάγκη για επίσπευση των μέτρων που δρομολογούνται από το Υπουργείο και τη Διεύθυνση για επίλυση του προβλήματος της υποστελέχωσης, αλλά και της αποσυμφόρησης των φυλακών, με στόχο τη βελτίωση των αντίξοων και ανασφαλών συνθηκών εργασίας του προσωπικού, που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή των συναδέλφων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top