Θεσσαλονίκη: Παιδάκι δύο ετών έπεσε από μπαλκόνι στη Νεάπολη

Θεσσαλονίκη: Παιδάκι δύο ετών έπεσε από μπαλκόνι στη Νεάπολη

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο διακομίστηκε το πρωί του Σαββάτου (30/9) ένα παιδάκι δύο ετών, το οποίο φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδάκι έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Ούλωφ Πάλμε, στην περιοχή της Νεάπολης.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE