Εργασίες συντήρησης στην επαρχία Λάρνακας – Πώς να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Εργασίες συντήρησης στην επαρχία Λάρνακας – Πώς να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Εργασίες για συντήρηση στηθαίων ασφαλείας σε αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται την επόμενη εβδομάδα.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων αναφέρεται ότι από τη Δευτέρα 2 μέχρι και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, σε τμήματα των αυτοκινητόδρομων Λάρνακας - Λευκωσίας, Λάρνακας - Αγίας Νάπας και Λάρνακας - Κοφίνου, της επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στηθαίων ασφαλείας. Οι εργασίες θα εκτελούνται μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE