Υποχώρησε το πρόβλημα συσσώρευσης νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Υποχώρησε το πρόβλημα συσσώρευσης νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Υποχώρησε το πρόβλημα συσσώρευσης νερού σε σημεία του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, που είχε παρατηρηθεί το απόγευμα σήμερα, κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης σε περιοχές κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου και ιδιαίτερα στην περιοχή από Λατσιά προς την είσοδο της Λευκωσίας.

Στους δρόμους ανά το παγκύπριο δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα γύρω στις 8.00 το βράδυ της Δευτέρας. Ωστόσο, λόγω των βροχών που είχαν σημειωθεί νωρίτερα και του βρεγμένου οδοστρώματος σε περιοχές, η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο κατά τη διάρκεια της αποψινής βραδιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE