Υποχώρησε το πρόβλημα συσσώρευσης νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Υποχώρησε το πρόβλημα συσσώρευσης νερού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Υποχώρησε το πρόβλημα συσσώρευσης νερού σε σημεία του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, που είχε παρατηρηθεί το απόγευμα σήμερα, κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης σε περιοχές κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου και ιδιαίτερα στην περιοχή από Λατσιά προς την είσοδο της Λευκωσίας.

Στους δρόμους ανά το παγκύπριο δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα γύρω στις 8.00 το βράδυ της Δευτέρας. Ωστόσο, λόγω των βροχών που είχαν σημειωθεί νωρίτερα και του βρεγμένου οδοστρώματος σε περιοχές, η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους οδηγούς οχημάτων που θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο κατά τη διάρκεια της αποψινής βραδιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.