ΠτΔ για Αρχηγό Αστυνομίας: «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω»

ΠτΔ για Αρχηγό Αστυνομίας: «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τοποθετήθηκε για το θέμα του Αρχηγού Αστυνομίας «Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω».

Δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με το θέμα του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους, μετά από εκδήλωση στο Πολιτιστικό ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς αν θα παύσει τον Αρχηγό της Αστυνομίας, είπε ότι «όταν έχω κάτι να ανακοινώσω, θα το ανακοινώσω. Δεν κάνω δημόσια δηλώσεις χωρίς να έχω αποφασίσει κάτι. Όταν αποφασίσω κάτι να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω».

Ερωτηθείς αν ζήτησε περαιτέρω διευκρινίσεις, ο Πρόεδρος απάντησε καταφατικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE