Έκανε τον πλανόδιο πωλητή στο Σύνταγμα και ξάφριζε πολίτες - Το βίντεο που τον πρόδωσε

Έκανε τον πλανόδιο πωλητή στο Σύνταγμα και ξάφριζε πολίτες - Το βίντεο που τον πρόδωσε

Είχε κάνει την κλοπή επάγγελμα και μάλιστα αρκετά προσοδοφόρο. Ο λόγος για έναν 35χρονο Ρουμάνο που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (4/10) στο Σύνταγμα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, ο 35χρονος έβαζε στο στόχαστρο πελάτες εστιατορίων ή καφέ, τους προσέγγιζε προσποιούμενος τον πλανόδιο πωλητή και ακουμπώντας έναν μεγάλο χάρτη που υποτίθεται ότι πωλούσε πάνω στα κινητά ή τα πορτοφόλια τους που είχαν αφήσει πάνω στο τραπέζι, τα αποσπούσε με μαεστρία και γινόταν καπνός.

Αυτό που τον πρόδωσε όμως, και οδήγησε στη σύλληψη του, είναι όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, η κλοπή που έκανε σε ένα εστιατόριο στο Σύνταγμα.

Δείτε βίντεο:

Συγκεκριμένα στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης ο συλληφθείς πήγε σε ένα εστιατόριο στην οδό Μητροπόλεως και προσποιούμενος τον τουρίστα, κατάφερε να αποσπάσει δύο pda της επιχείρησης καθώς και τα κινητά των εργαζομένων που ήταν ακουμπισμένα στον πάγκο εργασίας, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Το λάθος που τον πρόδωσε ήταν ότι το βράδυ της ίδιας ημέρας αποφάσισε να γυρίσει στο ίδιο κατάστημα και, αυτή τη φορά, να στοχεύσει στους πελάτες. Για κακή του τύχη όμως, τον είδε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και αμέσως κάλεσε τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΔΙΑΣ Αθηνών τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες για κλοπή. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 35χρονος ήταν σεσημασμένος και είχε καταδικαστεί πολλές φορές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE