ΕΛΛΑΔΑ

Νάξος: «Θα το μεγαλώσουμε σαν δικό μας» λέει ο πατέρας της 13χρονης που γέννησε σε τουαλέτα

Νάξος: «Θα το μεγαλώσουμε σαν δικό μας» λέει ο πατέρας της 13χρονης που γέννησε σε τουαλέτα

Καλά στην υγεία της είναι η 13χρονη που γέννησε σε τουαλέτα νοσοκομείου στη Νάξο, ενώ δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος.

Ο πατέρας της μίλησε στην εκπομπή Alpha και είπε πως το μωρό θα το μεγαλώσουν εκείνος και η σύζυγός του, σαν δικό τους παιδί.

«Το μωρό είναι πολύ καλά. Εγώ θα είμαι και πατέρας και παππούς για το εγγόνι μου. Έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά και θα μεγαλώσω κι αυτό σαν δικό μου. Η κόρη μου θέλω να συνεχίσει το σχολείο της και θα είμαστε στο πλευρό της», είπε.

Σε ερώτηση αν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη του παιδιού απάντησε: «Δεν ξέραμε τίποτα, αν ξέραμε θα την είχαμε πάει σε μια σωστή κλινική να γεννήσει. Δεν ξέρω αν εκείνη το γνώριζε. Είχε παχύνει λίγο, αλλά η κοιλίτσα της δε φαινόταν και δε μας πήγε στο μυαλό».

Το χρονικό

Η ιστορία αποακλύφθηκε όταν το περασμένο Σάββατο οι γονείς της 13χρονης τη μετέφεραν στα επείγοντα του νοσοκομείου Νάξου με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, τους οποίους απέδωσαν σε χρόνια δυσκοιλιότητα.

Ο παιδίατρος της χορήγησε κλύσμα για να ανακουφιστεί, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όταν όμως ο γιατρός αντιλήφθηκε ότι το κορίτσι καθυστερούσε να βγει από την τουαλέτα, πήγε να τη βρει και τότε αντίκρισε το μωρό μέσα στη λεκάνη και τον ομφάλιο λώρο να κρέμεται.

Στη συνέχεια η 13χρονη υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για να δουν αν υπήρξε κάποια επιπλοκή και ελλείψει γυναικολόγου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου όπου νοσηλεύτηκε μαζί με το μωράκι της.

Η 13χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο ενώ σήμερα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με το μωρό της.

 ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top