Βγήκε η απόφαση για την έφεση του ΑΠΟΕΛ για την ποινή του Σα Πίντο

Βγήκε η απόφαση για την έφεση του ΑΠΟΕΛ για την ποινή του Σα Πίντο

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι το Εφετείο απέρριψε κατά πλειοψηφία την έφεση των «γαλαζοκιτρίνων», για την ποινή αποκλεισμού τεσσάρων μηνών που επιβλήθηκε στον Πορτογάλο προπονητή.

Αναλυτικά:

«Το Εφετείο της ΚΟΠ εξέτασε την έφεση του ΑΠΟΕΛ κατά της ποινής αποκλεισμού τεσσάρων μηνών που επιβλήθηκε στον προπονητή της ομάδας Ρικάρτο Σα Πίντο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE