ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Στροβόλου: Παρουσίασε 16 έργα που ολοκληρώθηκαν ή υλοποιούνται και παρουσίασε το όραμα για το Δήμο μέχρι το 2030

Δήμαρχος Στροβόλου: Παρουσίασε 16 έργα που ολοκληρώθηκαν ή υλοποιούνται και παρουσίασε το όραμα για το Δήμο μέχρι το 2030

Το αναπτυξιακό έργο του Δήμου Στροβόλου παρουσίασε τη Δευτέρα σε διάσκεψη Τύπου ο Δήμαρχος, Ανδρέας Β. Παπαχαραλάμπους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι 16 έργα έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε υλοποίηση και 11 έργα βρίσκονται υπό σχεδιασμό, με ορίζοντα υλοποίησης το 2030.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους ανέφερε ότι τέθηκαν ισχυρά θεμέλια για τον Στρόβολο της νέας δεκαετίας από το υφιστάμενο Δημοτικό Συμβούλιο, «το οποίο σχεδίασε όλα όσα χρειάζονται για να μπει σε μια ευρωπαϊκή, πράσινη, αειφόρο και ψηφιακή εποχή ο Δήμος Στροβόλου, αξιοποιώντας το έργο των προηγούμενων Δημοτικών Συμβουλίων, με ορίζοντα το 2030».

Έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι ο Δήμος Στροβόλου, για πρώτη φορά στην ιστορία, του δύναται να διεκδικήσει χρηματοδότηση των έργων του από τα Διαρθρωτικά Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Παράλληλα, έγινε αναφορά στην οικονομική ευρωστία του Δήμου Στροβόλου, η οποία του επιτρέπει να υλοποιήσει το όραμα Στρόβολος 2030.

Παρουσιάστηκαν, επίσης, δράσεις που αφορούν έργα υποδομής, πολεοδομικά, ενεργειακά, έργα για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, έργα κοινωνικής πολιτικής, έργα για τον πολιτισμό και έργα για τα ζώα. Στα έργα που παρουσιάστηκαν, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, συμπεριλαμβάνονται δράσεις που ενισχύουν την εξυπηρέτηση των δημοτών και προωθούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Στρόβολο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Αναβλήθηκε η εξέταση της ένστασης του Γενικού Ελεγκτή - Πότε ορίστηκε

Για τις 29 Μαΐου ανέβαλε την Πέμπτη το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την εξέταση της προδικαστικής ένστασης του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, με την οποία ζητεί την παύση του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top