ΠΑΡΑ-THEMA

Για το...καλό μας...

Για το...καλό μας...

Το τί γίνεται τις τελευταίες ώρες με τα «παζάρια» των κομμάτων κυρίως στα μέτωπα ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ για τις τοπικές εκλογές, δεν περιγράφεται!

Την ώρα που όλα τα κόμματα προτάσσουν «το καλό των τοπικών κοινωνιών» και ακούνε δήθεν τί θέλουν οι τοπικές κοινωνίες, την ίδια ώρα, τα «μαγειρέματα» στα κομματικά επιτελεία, συνεχίζονται, με αμείωτους ρυθμούς.

Το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες με τον μητροπολιτικό δήμο της Λευκωσίας και το όνομα του Νίκου Τορναρίτη το οποίο έπεσε ξαφνικά στο τραπέζι απο την Πινδάρου, είναι ενδεικτικό την κατάστασης που επικρατεί και αποδεικνύει περίτρανα, αυτό το οποίο έχουν στο μυαλό τους οι πολίτες. Ότι δηλαδή τα κόμματα, «τους έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους».

Τί και αν έγιναν δημοσκοπήσεις ανάμεσα στις τοπικές κοινωνίες. Τί και αν οι πολίτες σε ορισμένους δήμους προκρίνουν συγκεκριμένους δημάρχους, γιατί αποδεδειγμένα έχουν επιτελέσει έργο. Όλα αυτά για τα κόμματα, έχουν ελάχιστη έως καθόλου σημασία.

Το μοναδικό κριτήριο είναι, ποιος θα βγει κερδισμένος στο τέλος τη ημέρας, μαζεύοντας ψήφους που κατά την δική τους άποψη, θα τους οδηγήσουν στις εκλογές του 2028. Αυτό όμως που θα δείξει την πραγματική δύναμη των κομμάτων, είναι οι ευρωεκλογές.

Συμμαχίες, μαγειρέματα, «γράψε σβήσε» από τα επιτελεία για να βγει η σούπα που οι ίδιοι έχουν στο μυαλό τους και το χειρότερο όλων είναι πως στο τέλος και αυτής της διαδικασίας, θα βγούν κάποιοι ως άλλες κλαίουσες και θα μας πούν εκείνο το περιβόητο: «Οι πολίτες μας γύρισαν την πλάτη για μια ακόμη φορά».

Μην ανησυχείτε όμως! Όλα αυτά γίνονται...«για το καλό μας».

ΕΓ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top