Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον σύντροφό της: «Θέλω να του τα προσφέρω όλα»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον σύντροφό της: «Θέλω να του τα προσφέρω όλα»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις και μίλησε για το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αποκάλυψε αρχικά, πως δεν έχει σκοπό να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

«Μπορεί και να μου έχουν κάνει μια κρούση, ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι κάτι που δεν θα επέλεγα να φύγω. Το έχω δει δύο φορές το έργο», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.