ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τετραπλό θανατηφόρο: Συνάδουν οι μαρτυρίες με τις κατηγορίες για τον 44χρονο - Τι άλλο διερευνούν οι Αρχές

Τετραπλό θανατηφόρο: Συνάδουν οι μαρτυρίες με τις κατηγορίες για τον 44χρονο - Τι άλλο διερευνούν οι Αρχές

Συνεχίζονται εξετάσεις για το τετραπλό θανατηφόρο όμως οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι οι κατηγορίες για τις οποίες συνελήφθει ο 44χρονος ισχύουν.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», οι ενδείξεις συνάδουν με τις κατηγορίες, δηλαδή πρόκληση θανάτου εξ αμελείας και παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη σύμφωνα και με τις μαρτυρίες και τα βίντεο από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

«Διερευνούμε και την ταχύτητα που οδηγούσε ο οδηγός του διπλοκάμπινου. Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά πρέπει να ολοκληρωθούν οι έρευνες για να πούμε ακριβώς τα αίτια», συνέχισε.

Μάλιστα σημείωσε πως φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, ότι και οι τέσσερις θανόντες επιβαίνοντες του ιδιωτικού οχήματος δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλευόταν μετά το φοβερό δυστύχημα, μεταφέρθηκε χθες Τρίτη στα κρατητήρια, καθώς έχει τεθεί υπό εξαήμερη κράτηση ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν πρόκληση θανάτου από αμέλεια και παραβίαση φωτεινού σηματοδότη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Σήμερα Τετάρτη στις δύο το μεσημέρι, θα τελεστεί η κηδεία των τεσσάρων θυμάτων του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος, Ευανθίας Γεωργίου 27 ετών, του αδελφού της Νικόλα Γεωργίου 17 ετών, Νικόλα Ζαβρού 72 ετών, και Ευανθίας Γεωργίου 74 ετών. Η κηδεία των θυμάτων θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Λιμνάτι, με δαπάνη του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top