Άρτα: Συνελήφθη ανήλικος που απειλούσε συνομήλικό του μέσω social media - Κατασχέθηκε σιδερογροθιά

Άρτα: Συνελήφθη ανήλικος που απειλούσε συνομήλικό του μέσω social media - Κατασχέθηκε σιδερογροθιά

Στη σύλληψη ενός ανήλικου στην Άρτα προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου (3/2) οι Αρχές ενώ πέρασαν χειροπέδες και στους γονείς του για παραμέληση εποπτείας.

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από καταγγελία από άλλο ανήλικο για απειλές που είχε εκφράσει σε βάρος του μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης την προηγούμενη ημέρα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σιδερογροθιά.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.