Εντοπίστηκε ο 32χρονος που καταζητείτο για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων

Εντοπίστηκε ο 32χρονος που καταζητείτο για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων

Εντοπίστηκε πριν από λίγο και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 32 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελία που δύο πρόσωπα υπέβαλαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, κατά την περίοδο Δεκεμβρίου, 2023 και Ιανουαρίου, 2024, ο 32χρονος ύποπτος, φέρεται με ψευδείς προφάσεις, να τους απέσπασε χρηματικό ποσό.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση απάτης, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE