ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρίχνει τα «καρφιά» του στον Χριστοδουλίδη ο Ι. Κασουλίδης: «Δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει - Βάζει δυστυχώς την επικοινωνία τώρα πάνω»

Ρίχνει τα «καρφιά» του στον Χριστοδουλίδη ο Ι. Κασουλίδης: «Δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει - Βάζει δυστυχώς την επικοινωνία τώρα πάνω»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Sigma «Μεσημέρι και Κάτι», βρέθηκε την Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου, ο Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν πάει καλά η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη. «Δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει, ήταν έτοιμος για καλή επικοινωνία», απάντησε ο αρχικά ο Κασουλίδης.

Συνέχισε τονίζοντας ότι: «Βάζει δυστυχώς την επικοινωνία τώρα πάνω από την ουσία με αποτέλεσμα στο τέλος να δημιουργεί απογοητεύσεις. Είναι η επικοινωνία που φταίει. Όλα όσα υπερπροβάλλονται και δεν επιτυχάνουν δημιουργούν απογοήτευση».

Την ίδια ώρα ο κ. Κασουλίδης είπε πως: «οι αποστάτες αυτοί που ως γνωστό λειτούργησαν στο φανερό υπέρ του Νίκου Χριστοδουλίδη να μην επιβραβεύονται. Είναι ορισμένοι στον ΔΗΣΥ που δεν θέλουν την επιβράβευση. Αλλά εφόσον οι επιλογές γίνονται με δημοκρατικό τρόπο, τότε εναπόκειται στο κάθε μέρος στο τι κριτήρια επιλέγει όταν ψηφίζει».

Ερωτηθείς αν για την ήττα του ΔΗΣΥ φταίει ο Χριστοδουλίδης, ο κ. Κασουλίδης απάντησε ότι: «Η αποστασία φταίει και όσοι τον ακολούθησαν», ενώ κληθείς να σχολιάσει αν φταίει και η τότε ηγεσία που κατήλθε στις εκλογές κόντρα στα προγνωστικά ο κ. Κασουλίδης απάντησε ότι: «δεν θα αποφασίζουν τα προγνωστικά αλλά ο κυρίαρχος λαός στην κάλπης».

Δείτε όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στο κάτω-κάτω, ποιος δεν έχει κάνει λάθη; Ποιος δεν έχει κάνει κακές επιλογές και ποιος δίνει το δικαίωμα στην κοινωνία την καθωσπρέπει, να μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ψυχής, χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρό της; «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top