Γ. Κούμας: «Η συμφωνία με τους Τ/Κ είναι ξεκάθαρη, δεν θα επιτρέψουμε οποιαδήποτε αλλαγή»

Γ. Κούμας: «Η συμφωνία με τους Τ/Κ είναι ξεκάθαρη, δεν θα επιτρέψουμε οποιαδήποτε αλλαγή»

Στο περιθώριο της εκδήλωση για την παρουσίαση του EURO U17, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας προέβη σε δήλωση για τις ενέργειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα από την Τ/Κ Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για διεθνή αναγνώριση.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ υπενθύμισε τη συμφωνία που υπεγράφη το 2013 στη Ζυρίχη και η οποία έχει ισχύ μέχρι την επίλυση του Κυπριακού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE