Ο Στιούαρτ καλωσόρισε τον νέο Διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Ο Στιούαρτ καλωσόρισε τον νέο Διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Τον νέο Διοικητή της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) Υποστράτηγο Erdenebat Batsuuri από τη Μογγολία υποδέχθηκε σήμερα ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Κόλιν Στιούαρτ, σύμφωνα με ανάρτηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο στην πλατφόρμα X.

Στην ανάρτηση η αποστολή των ΗΕ εύχεται στον νέο Διοικητή κάθε επιτυχία στο έργο του.

Εξάλλου σε άλλη ανάρτηση της αποστολής αναφέρεται πως το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τελετή έπαρσης της σημαίας της Μογγολίας από την ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Όπως σημειώνεται, ο κ. Στιούαρτ μαζί με άλλους ανώτερους αξιωματούχους και ειρηνευτές, καλωσόρισαν τη χώρα αυτή η οποία συμβάλλει με στρατεύματα στην ειρηνευτική δύναμη με την άφιξη του νέου Διοικητή της Erdenebat Batsuuri.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE