Καταγγέλλουν «ανάρμοστο και ανήθικο» υλικό σε νηπιαγωγεία οι Κυνηγοί - Δείτε φωτογραφίες

Καταγγέλλουν «ανάρμοστο και ανήθικο» υλικό σε νηπιαγωγεία οι Κυνηγοί - Δείτε φωτογραφίες

Με επιστολή τους προς την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, οι Eνεργοί Πολίτες- Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών διαμαρτύρονται για υλικό που όπως αναφέρουν, δόθηκε σε μαθητές νηπιαγωγείου, ζητώντας να γίνει «άμεση έρευνα για να διαπιστωθεί ποιός διοχέτευσε το προαναφερόμενο υλικό».

Στην επιστολή αναφέρουν ότι «αυτές οι εικόνες, πρωτίστως προσβάλλουν τον παραδοσιακό θεσμό της οικογένειας» και ότι «το μόνο που μπορεί να επιφέρουν στα παιδιά και δη του νηπιαγωγείου, είναι σύγχυση ταυτότητας».

Τέλος, η επιστολή υπογραμμίζει το αίτημα για διεξαγωγή έρευνας και σημειώνει ότι οι Eνεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών θα επιδείξουν μηδενική ανοχή.

Δείτε την ανάρτηση τους:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE