ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Σύκας: Τι είπε για την απουσία Αννίτας - «Δεν μπορείς να συγκαλείς σύσκεψη από τη μια στιγμή στην άλλη»

Νίκος Σύκας: Τι είπε για την απουσία Αννίτας - «Δεν μπορείς να συγκαλείς σύσκεψη από τη μια στιγμή στην άλλη»

Ως αναγκαιότητα θα αντιμετωπίσει ο Δημοκρατικός Συναγερμός τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της Σύσκεψης των Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Νίκος Σύκας - ο οποίος εκπροσωπούσε τον ΔΗΣΥ στη Σύσκεψη - δήλωσε πως «στη συζήτηση έχει διαφανεί ότι είναι μια αναγκαιότητα η μεταρρύθμιση και την έχει ανάγκη ο τόπος και ως τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε ως ΔΗΣΥ. Μπαίνουμε στην υλοποίηση από 1/7. Από κει και πέρα θα κριθούμε όλοι από τις πράξεις μας για το πόσο συνεπείς είμαστε σε αυτό που λέμε ‘πιστεύω στις μεταρρυθμίσεις’».

«Θερμή παράκληση είναι να αφεθούν οι αρμόδιοι να υλοποιήσουν τη μεταρρύθμιση και να φτάσουμε στις εκλογές για αυτοί ‘τοις φρονίμοις ολίγα’ από όλους μας», συνέχισε.

«Στην αυριανή σύσκεψη στη Βουλή των Αντιπροσώπων παρουσία και του Υπουργού Εσωτερικών θα συζητηθούν εκεί τα εφαρμοστικά νομοσχέδια που θα φέρει η Κυβέρνηση σύντομα να καλυτερεύσουμε το πλαίσιο και την υλοποίηση της μεταρρύθμισης», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς γιατί δεν βρέθηκε η Αννίτα Δημητρίου στη Σύσκεψη, ο Νίκος Σύκας ανέφερε ότι δεν μπορείς να συγκαλεί κανείς σύσκεψη από τη μια στιγμή στην άλλη και το πρόγραμμα της δεύτερη τη τάξη σε αξίωμα ως Πρόεδρος της Βουλής είναι βαρυφορτωμένο. «Η ουσία είναι ότι δώσαμε παρών στη Σύσκεψη γιατί πιστεύουμε στη μεταρρύθμιση», τόνισε ο Νίκος Σύκας.

Κληθείς να σχολιάσει τις ανησυχίες που διατύπωσε ο Υπουργός Εσωτερικών το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Σύκας απάντησε ότι έχουμε μια αρμονική επικοινωνία με τον Κ. Ιωάννου και κατέληξε ότι «όλοι θα κριθούμε από τις πράξεις μας. Θέλω να μείνω στη μεγάλη εικόνα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top